Dekorasyonunuza Beyaz Dokunuşu

15 Mart

Dekorasyonunuzda zamansız, dinlendirici, ferah ve elegan bir yaşam alanı tercih ediyorsanız renginiz beyaz demektir. Elly Sisal koleksiyonunda yer alan beyaz renkteki Elly Sisal halılar yaşam alanlarınızı arzuladığınız dinginlikle buluşturuyor.

Evinizin dekorasyonunu oluştururken renk yoğunluğunu nasıl belirliyorsunuz, rengin modasına göre mi yoksa ruh haliniz üzerindeki etkiye göre mi? Duvar renginizi, mobilyalarınızı, perdelerinizi ve halınızın rengini belirlerken önceliğiniz yaşam alanınızda nasıl bir atmosfer yaratmak istediğiniz olmalı. Modern bir duruş istiyorsanız toprak tonları ve gri geçişleri tercih edebilirken enerjik bir görünüm için ise canlı renkler skalanızda yer alabilir. Ancak size modası hiç geçmeyecek, ortama dingin ve zarif bir görünüm katan rengi söylememiz gerekirse yanıtımız beyaz olur.

Beyaz genel anlamda temizliği ve saflığı vurgulasa da söz konusu dekorasyonda beyaz renge hakimiyet vermekse aslında uyarıcı bir özelliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Dekorasyonunuzu beyazla kurgularken dengeyi sağlamanız çok önemli. Kullanımında aşırıya kaçıldığında kişilerde göz yorgunluğuna neden olabilir. Bu rengi duvarlarınızda kullanacaksanız mat boyaları kullanmanızı öneririz.

Her tarza uygun renk, beyaz

Beyaz her tarza uygunluğuyla diğer renklere göre avantajlı bir konuma sahip. Klasik tarzda canlı renkleri, kahverengi mobilyaları da modern tarza tamamlamak oldukça zorken beyaz rengini hemen her tarzla kombinleyebilirsiniz. Yaşam alanlarınız eklektik, minimal, modern ya da farklı bir tarza sahip olsa da beyaz her tarzın vazgeçilmez rengi olarak başrolü kapıyor.

Dinlendirici etkiye sahip

Evinizin tüm alanlarında ihtiyaç duyduğunuz dinlendirici ve huzur dolu bir etkiyi beyaz ile sağlayabilirsiniz. Özellikle halı tercihlerinizi bu rengin tonlarından seçtiğinizde alanınız daha geniş ve ferah bir görünüme sahip olacaktır. Yatak odanızda da yer verebileceğiniz beyaz, dinlendirici etkisiyle öne çıkıyor ve çok daha rahat bir uyku vadediyor.

Beyaz mükemmel fon oluşturuyor

Dekorasyonunuzda beyazın yaşam alanlarınıza ve ruh halinize etkilerinden söz ederken aklınıza içinde başka bir renk tonunun olmadığı, bembeyaz bir alan gelmesin. Beyaz mükemmel bir fon oluşturarak diğer renklerin de etkilerini çoğaltıyor. Yaşam alanlarınızda beyaz ve tonlarına duvarlarınızda, halılarınızda ve pencere tekstilinizde yer vererek harika bir fon oluşturabilirsiniz.

Dekorasyonunuzu Beyaz Elly Sisal ile tamamlayın

Beyaz renk ışığı yansıtması özelliğiyle de kullandığı alanı olduğundan daha geniş ve ferah gösteriyor. Eğer salon, yatak odası gibi yaşam alanlarınız küçük ya da yeteri kadar aydınlık değilse bu ortamları olduğundan daha geniş ve ferah göstermek için beyazı fon olarak kullanıp ortamınıza cam ve ayna gibi yansıtıcı dekoratif ürünler ekleyebilirsiniz. Yaşam alanlarınızda kullanacağınız Beyaz Elly Sisal ortama sağladığı aydınlık ve ferah etkisiyle dekorasyonunuzu tamamlar. Yüksek kalitede üretilen farklı modellere sahip Beyaz Elly Sisal’e yalnızca Elly Concept’ten ulaşabilirsiniz.

Elly Sisal nedir?

Doğal Sisal halılara muadil olarak üretilen Elly Sisal, Belçika’dan ithal sentetik makine halısıdır. Doğal sisallerden öne çıkan en önemli özelliği tozuma yapmadığı için antialerjik oluşudur. Bunun yanı sıra diğer jüt halılarda karşılaşılan döküntü problemi de olmaz. Avrupa standartlarında üretimi gerçekleştirilen koleksiyon uzun ömürlü kullanıma sahiptir.

Elly Sisal nasıl temizlenir?

Birçok halı kullanıcısının en rahatsız olduğu konulardan birisi halının leke tutması ve temizliğinin zahmetli olmasıdır. Zengin desen ve doku çeşidine sahip Elly Sisal koleksiyonunun temizliği kolaydır. Beyaz sabun ya da Arap sabunuyla silinerek temizliği oldukça hızlı bir şekilde sağlanabilir. Ayrıca halı yıkama servislerinden de destek alınabilir.